Welkom beste professional in sociaal werk!

Ben jij maatschappelijk werker, jeugdzorgwerker of sociaal-agogisch werker? Sta je pal voor je beroepsidentiteit en wil je die verder ontwikkelen? Wil je de stem van sociaal werkers krachtiger laten horen? Dan ben je bij de Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk /BPSW (voorheen de Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers / NVMW)) aan het goede adres!

Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers/NVMW

Webwinkel & downloads

Om uitgaven, zoals de beroepscode en het beroepsprofiel v/d Maatschappelijk Werker, in de webwinkel als boekje te bestellen of uitgaven direct te downloaden. klik op een van onderstaande knoppen.

Naar de webwinkelNaar de downloads

Functiegroepen & regio's

De BPSW kent functiegroepen voor iedere werksector, werk- en vakgroepen en masters social work. In regio's werken hogescholen, professionals, docenten en studenten samen. Voor meer informatie of om direct actief te worden, klik hieronder.

Word actief lidMeer informatie

Jeugdzorgwerkers & sociaal agogen

Platform Jeugd is opgericht om Jeugdzorgwerkers een landelijk platform te bieden. Sociaal Agogisch Werkers hebben plek binnen de BPSW op Platform Agogen. Voor meer informatie o.a. over Code en tuchtrecht, klik op onderstaande knoppen.

Platform JeugdPlatform Agogen

Mijn BPSW

Als u lid bent kunt u hieronder inloggen in het ledenportaal.

Onthoud mij

Wachtwoord vergeten? Wachtwoord wijzigen